Monday, March 1

Tjäna pengar på internet när du sover, Anders Sjöberg

Tjäna pengar på internet när du sover (som finns hos Adlibris, vem vill inte det, tänkte jag och lånande boken på biblioteket.

Det var tur jag lånade Tjäna pengar på internet... istället för att köpa den för även om boken var lite inspirerande så är den ett jättetydligt exempel på hur Anders Sjöberg tjänar pengar medan han sover. En av grundteserna verkar dock vara att komma igång och leverera snabbt, det behöver inte vara perfekt, ungefär som Tjäna pengar på internet... själv.

Snabbt ihopslängda tips och ideéer på sätt att tjäna pengar i den inte längre så nya ekonomin kan man sammanfatta det hela. Låt folk ladda ner och betala för pdf-filer, mallar, bilder och prgram du skapat, skapa webbplatser som genererar reklamintäkter, köp grejer billigt i t.ex. Kina och sälj på nätet. Se där nu slipper du läsa boken.

Vad är inspirerande då? Tja att man ska köra på fler av sina idéer. På internet kan man nämligen misslyckas snabbt och, framförallt, till låg kostnad.

Detta var för övrigt första gången jag lånade en e-bok att läsa på skärmen. Jag har ingen läsplatta så det fick bli på den bärbara. Återkommer med mer om att läsa på skärm senare.

Betyg: Rekommenderas inte!

No comments: